Jūsu Grozs

Daudzums: 0
Starpsumma: €0
Bezmaksas piegāde par visiem pasūtījumiem

2gab Izturīgs 120 GSM Plusi A4 A5 Papīra Ar kokšķiedras plātnes 60 Lapas Sketch Pad Iesācējiem Zīmējumu skiču burtnīcu Pieaugušajiem, Krāsošanas Piederumi

Noliktavā
€10.99 €9.46

Sku:

i11020

Tagi:

Funkcijas:

【a4/a5 skiču burtnīcu] aicina Mūsu a4/a5 skiču burtnīcu ir pievienots, izmantojot izturīga upturning spole, kas var aizsargāt papīra, kad griežot lapas.Katrā lappusē ir arī elastīgi, lai uzlocīt, jums var arī noplēst lapu gludi, nesabojājot papīru.

【Skiču papīrs] aicina, Lai labāk atspoguļotu krāsu glezna, mūsu skiču papīru izmanto dabas balts krāsojums.Piemērots sausa kūka krāsas, akrila krāsas, caurules, šī papīra pad ir lielisku piemērotību lietošanai, korekcijai un maskēšanu.

【Labu absorbability] aicina Šo papīra starplika nodrošina perfektu konsekvenci, laba absorbability, arī tās " cietas virsmas ļauj gaismas dzēšana un maskēšanu.Novērš krāsas zaudējumu, saglabā viengabalainību papīra.

【Iesācējiem un profesionāļiem] aicina Šo zīmējumu grāmatiņa var izmantot iesācējiem un profesionāļiem par katru prasmju līmeni, lai mācīties un attīstīt savas zīmēšanas prasmes.Šis mākslas sketchbooks apmierinās visas jūsu vajadzības.

【Smalkgraudains, gluda papīra] aicina Uz papīra ir smalkgraudains, gluda, papildus smagiem un ļoti spēcīga turēt vai nu ir mitrākas un sausākas krāsu preferences.Tas var būt lieliska dāvana, zīmēšanas entuziasti.

Specifikācijas:

Materiāls: kraftpapīra

Krāsa: Kā parādīts attēlā

Izmērs(aptuveni):

A4: 21x29.7cm/8.3x11.69inch(WxL)

A5: 15.8x21cm/6.22x8.27inch (WxL)

Tips: A4,A5

Skaits iekšējās lapās :30 lapām

Iekšējais materiāls: skiču papīrs

Saistošu metodi: upturning spole

Paketē Iekļauts:

2gab x Sketch Pad

Piezīme:

1. Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

2. Lūdzu atļaut 0.5-2 cm atšķirības, manuāla mērīšana.

Stils Memo Spilventiņi
Līmi Vai Ne No
Zīmola Nosaukums Hinmay
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Kopumā vērtējumiem