Jūsu Grozs

Daudzums: 0
Starpsumma: €0
Bezmaksas piegāde par visiem pasūtījumiem

Magnētiskā Vārdu Frāzes Komplekts Akrila Nosaukums Žetona Īpašnieku Skaidrs, Etiķetes Turētāju Nosaukumu Žetons Magnēti Skolu Birojs,Kas No 10

Noliktavā
€16.99 €11.89

Sku:

i13329

Tagi:

Magnētiskā Vārdu Frāzes Komplekts Akrila Nosaukums Žetona Īpašnieku Skaidrs, Etiķetes Turētāju Nosaukumu Žetons Magnēti Skolu Birojs,Kas No 10 [Izmēri]: Akrila Zīme, Displeja Turētājs(7.5 cm x2.8cm); Magnētiskā Plāksne:1.8 collas x 0.6 collas (4.5 cm x 1,5 cm ).

[DIY Nosaukums Nozīmītes]: 10 Komplekti Magnētisko Nosaukumu Žetons Turētājs Komplekts.Tostarp magnētiskās nosaukums žetona īpašnieku, skaidrs, akrila zīme, displeja turētāja, un līmlenti.

[Augstas kvalitātes Materiāls]: Mūsu produkcija ir ļoti augstas kvalitātes, bez smaržas, un, eco-friendly.Spēcīga, un drošs veids, kā pievienot un parādīt akreditācijas datus, nesabojājot apģērbs vai vienoti.

[Multi-Izmantojiet]:Ideāli piemērots birojā, darba vietā, tiesībaizsardzības iestāžu, skolu, konferences, konferenču, exhibitorsand, mākslu un amatniecību.Hanging zīmes un plakāti, un pievienojot citi aksesuāri, lai apģērbs.

Krāsa: Caurspīdīgs

Materiāls: Akrils

Iepakojuma Saturs:

10 Komplekti * Magnētiskā Nosaukumu Žetons Turētājs Komplekts

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Izcelsme Kontinentālās Ķīnas

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Kopumā vērtējumiem