Jūsu Grozs

Daudzums: 0
Starpsumma: €0
Bezmaksas piegāde par visiem pasūtījumiem

MoKo Fanny Pakas priekš Sievietēm, Vīriešiem, Modes Darbojas Vidukļa Pakotnes Crossbody Mini Soma Fanny Pack Jostas Soma Ceļojumu Pārgājieni, Riteņbraukšana

Noliktavā
€17.10 €13.68

Sku:

i16182

Tagi:

【Izturīgs Materiāls] aicina: Mūsu fanny pakas sievietēm un vīriešiem ir izgatavotas no augstas veiktspējas Neilona materiāla, kas ir mīksta un viegla, nodilumizturīga, asaru izturīgs, scratchproof, sweatproof, izturīga un viegli tīrāma.

【Regulējama Plecu Siksna] aicina: garākā siksnas garums ir 55.1 cm/140cm; īsākais siksnas garums ir 35.4 cm/90cm; Viegli un ātri pielāgojas, lai jebkura garuma, kas jums nepieciešams, ir pieejamas kā waistbag/krūšu soma/plecu soma, viegls, un pārnēsājamo.Tips: izmērs tiek mērīts manuāli, ar 0,5-1cm kļūda.

【Pietiekami daudz Jaudas] aicina: Liela jauda, un muptiple kabatas ar acs nodalījumos var glabāt priekšmetus atsevišķi un saglabātu tos droši.

【Labi izgatavotas Detaļas] aicina: Mūsu modes darbojas vidukļa pakotnes ir labi veidotās detaļās, piemēram, izturīga un regulējama siksna, gluda un kvalitātes rāvējslēdzējs, izturīga un droša sprādze, augsti elastīgs jostas cilpas.Visu šo informāciju padarīt par labāku valkā expericence.

【Dažādu kolosālas bildes no šī notikuma] aicina: Šajā sievietēm fanny pack ir piemērots visām darbībām, kas darbojas, iepirkšanās, ceļošana, pastaigas ar suņiem, pārgājienos un citām dzīves situācijām.Tā ir arī lieliska ideja, kā dzimšanas dienas vai Ziemassvētku dāvanu / klāt sievietēm, meitenēm, vīriešiem, zēniem.

- Vispārīgi Atslēgvārdi

bez rokām jostas soma cross-body somas smieklīgi iepakojumus ar regulējams vidukļa jostas maza sling somas crossbody krūtīm spilvenu ūdensizturīgs krūtīs pack jostas soma slim modes gudrs soma sieviešu ikdienas hip bum soma ceļojumu iepirkšanās riteņbraukšana darbojas

1. tipa Fanny Pakas
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Nodaļas Nosaukums Unisex
Zīmola Nosaukums MOKO
CN Ķīna
2. veids Modes Darbojas Vidukļa Iepakojumos
Materiāls neilona

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Kopumā vērtējumiem