Jūsu Grozs

Daudzums: 0
Starpsumma: €0
Bezmaksas piegāde par visiem pasūtījumiem

3D Papīra Paraugs Pad Papīra Skulptūru Modelis Mini Piezīmju Grāmata Biroja Jaukas Dāvanas, 3D Biroja un Skolas Piederumu, Grāmatu, Ņemiet vērā, N1P5

Noliktavā
€49.28 €29.57

Sku:

i16225

Tagi:

Izsmalcinātu papīra griešanai modelis: Šis paliktnis ir veidots, izmantojot 3D papīra griešanai tehnoloģiju iesniegt detalizētu un reālu modeli ielas stūra.Katra detaļa ir rūpīgi izstrādāta, un cirsts, lai panāktu visu modeli dzīvi, dodot sajūta, ka par nekustamā ielas stūra.

Daudzfunkcionāls taustiņš: papildus tam, ka rotājumu, tas pad ir arī praktiska funkcija.Tas ir iebūvēta piezīmju lapiņas, lai jūs varat ierakstīt svarīgas lietas, piezīmes un piezīmēm jebkurā laikā.Šis paliktnis ir viegli lietošanai mājās, ofisā vai ceļojot.

Radošs dizains: dizaina stūris modelis ir iedvesmojusi ielām un unikāls arhitektūras pilsēta, dodot sajūtu modes un mākslas.Tās trīsdimensiju dizainu un krāsu kombinācija padara to par unikālu rotājumu, kas papildina personību un skaistumu jūsu workbench, galda vai plaukta.

Viegli pārvadāt: papīra paraugs pad ir salokāms dizains ērtai nēsāšanu un glabāšanu.Vai uz ceļa, vai jūsu ikdienas dzīvē jūs varat viegli īstenot šo spilventiņu jūsu mugursoma, somā vai kabatā, lai ierakstītu svarīgu un iedvesmu no jebkuras vietas.

Videi draudzīgs materiāls: Šis paliktnis ir izgatavots no videi draudzīga papīra un drukas materiāliem, kas ir videi draudzīgs un nekaitīgs videi.Jūs varat to izmantot, ar uzticību un atbalstu vides aizsardzības un ilgtspējības, iegādājoties šo piezīmju blociņu.

Produkta nosaukums: 3D papīra griešanai modelis pad

Produkta izmērs: 11x10.5x7.5cm /4.33X4.13X2.95 collas

Produkta krāsa: Dzeltens

Svars: 550g

Komplektā ietilpst: 1PCS3D papīra paraugs pad

Paldies par jūsu atbalstu!Laipni lūgti pirkt no mums!ja jūs vēlaties iegādāties vairāk, nekā mēs sarakstā, lūdzu, sazinieties ar mums.Laipni lūdzam apmeklēt.Ceru, ka jums ir jauka diena!

Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
pielāgotā No

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Kopumā vērtējumiem