Jūsu Grozs

Daudzums: 0
Starpsumma: €0
Bezmaksas piegāde par visiem pasūtījumiem

Auto Smaržas, Saules Radošas Gaisa Kondicionētājs Formas Ventilācijas Klipus Aromterapijas Difuzoru Auto Smaržas Ventilācijas Difuzoru Klipu Izkliedētāji

Noliktavā
€8.59 €4.29

Sku:

i266906

Tagi:

Pārveidot katru auto braukt uz maņu piedzīvojumu ar mūsu bioloģiskās auto smaržas!Tās videi draudzīga formula izveidosim patīkamu, kosmosa vides, kas jūtas kā mājās.Plus, savu radošo dizainu ir viegli noteikt, un nebūs aizņem vietu!Ideāls auto entuziastiem, kuri vēlas, videi draudzīgu un stilīgu jauninājumu.

Aromāts: citronu, lavandas, apelsīnu

Krāsa: balta, pelēka

Modelis: Universal

Attiecas uz: instrumentu paneļa gaisa izplūdes

Saraksts:

Aromterapijas planšetdatoriem*2

Ēteriskās eļļas*1

Gaisa kondicionēšanas āra vienība, aromaterapija (paneļa tips)*1

Gaisa kondicionēšanas aromterapija (gaisa izplūdes tips)*1

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Inovatīvu Saules Tehnoloģiju: Tas gaisa atsvaidzinātājs izmanto saules enerģiju, lai darbinātu, kuras ir videi draudzīgas un enerģiju taupošas.Nekādu bateriju vai elektroenerģijas vajadzīgs, vienkārši novietojiet to uz paneļa, un baudīt vēsu gaisu.

2.Aromterapijas Jaunināšana: Izvēlēties no trīs dabas un atsvaidzinošu garšu - mandarīns, lavanda un citrons - izveidot piemērotu telpu, vidi jūsu auto un uzlabotu jūsu gaumei.

3.Izturīga Pielikums: bez Piepūles noteikt mūsu auto saules gaisa atsvaidzinātājs uz paneļa ar neslīdošu uzlīmi, kas novērš slīdēšanu un kratot uz aptuvenu topogrāfija.

4.Nav aizņem Vietu: gaisa izplūdes klips ir izgatavotas no mīksta silikona, ka nav cietis automašīnas, un tas ir viegli jaukt gaisu, kontaktligzdas, neaizņemot vietu.

5.Inovatīva Gaisa Kondicionētājs Forma: Dzert inovatīvu un stilīgu formu mūsu auto saules gaisa atsvaidzinātājs, kas atgādina gaisa kondicionētājs.Ar atsvaidzinošu aromātu un saules enerģijas, tas pasargā jūsu auto smaržo forši bez vadiem, vai baterijas.

Vienuma Tips Gaisa Atsvaidzinātājs
Materiāla Tips Plastmasas
Objekta Garumu 15cm
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Veids Auto Saules Gaisa Atsvaidzinātāji
Īpašas Pazīmes Auto Smaržas Apdare
Postenis Augstums 5cm
Modeļa Nosaukums Automašīnu gaisa kondicionieri, aromterapija
Postenis Svars 200g
Forma Cietie
Objektu Platums 10cm

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Kopumā vērtējumiem