Jūsu Grozs

Daudzums: 0
Starpsumma: €0
Bezmaksas piegāde par visiem pasūtījumiem

Pasūtījuma Automašīnas Grīdas paklāji Subaru Forester 2019-2022 Gadiem Mākslīgās Ādas Paklājs Interjerā Auto Piederumi

Noliktavā
€85.09 €43.39

Sku:

i267209

Tagi:

Dārgais draugs.Kad jūs lai, lūdzu, atstājiet ziņu, un man pateikt savu auto marku / modeli / gadu.Piemēram: BMW / X3 / 5seat / 2014. gadam. Kreisās puses diska.Mēs, pamatojoties uz jūsu modeli, darīt, paldies!

Ja jums ir nepieciešams, lai pašu krāsu, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu.

Par speciālās automašīnas grīdas paklāji: 1.Izmērs: Pielāgotus paklāji un precīzs izmērs. 2.Bruto svars: 2-3kg / komplekti. 3.Amats: ūdensizturīgs, nepievelk putekļus, anti-piesārņojums, izbalināt, netīrumus, viegli tīrāma 4.Izcelsmes Valsts: Ķīna (Mainland) 5.Piezīme: Mēs jums nepalīdzēs maksāt tarifu (jo mums ir jāmaksā tarifu mūsu valstī), katras valsts nodokļu, nav tas pats, lūdzu vērsieties vietējās Jūras Nodaļa.Sakarā ar dažādu izmēru, dažādu transportlīdzekļu modeļu, jūsu paketi var nosūtīt diviem atsevišķiem iepakojumiem.(Katrā iepakojumā ir neliela programmatūra).Tas ir normāli, ja foomats ir grumbām pēc saņemšanas paketi.Kāju paliktnis ir izgatavots no atmiņas sūklis, un lielākā daļa no grumbām atgriezīsies normālā stāvoklī pēc divām nedēļām 6.Atsauksmes: Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, dod man labas atsauksmes un 5 zvaigznes, paldies.Ja jūs neesat apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums, pastāstiet man, kāda ir problēma, mēs jums varam palīdzēt atrisināt šo problēmu.Jo mūsu mērķis ir: 100% klientu apmierinātību.

7.Strīdu: ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums, neatveriet strīdu, jo mums nav spēju, lai palīdzētu jums atrisināt visas problēmas.

Vienuma Tips Mats & Paklāji
Uzpildes Materiāls Dabiskās šķiedras
Objektu Platums Customized style
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Materiāla Tips Mākslīgā āda
Grīdas Paklāji Tips Luksusa-Surround
Postenis Svars 1.8-2.2KG
Objekta Garumu Customized style
Postenis Diametrs Customized style
Modeļa Nosaukums Pielāgot automašīnas grīdas paklāji
Postenis Augstums Customized style

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Kopumā vērtējumiem