Jūsu Grozs

Daudzums: 0
Starpsumma: €0
Bezmaksas piegāde par visiem pasūtījumiem

Drošības Jostas Plecu Vāka Pamatni, Aizsargā Kakla Un Plecu Anti-Slip Stabila Pret Nodilumu Izturīgs Ērti Super Mīkstu Spilventiņu Auto Aksesuāru

Noliktavā
€7.75 €3.87

Sku:

i272177

Tagi:

Aizzīmju Punktiem:

1. Uzticamu Labas Kvalitātes: Izgatavota no mīksta un ērta savukārt kažokādas materiāla, mūsu drošības jostu vāka pamatni, ir pret nodilumu izturīgs un izturīgs.Tas arī ir anti-slip dizains, lai tas paliktu stabila uz sēdekļa jostas.

2. Droša un Komfortabla Braukšana: Šie drošības jostu segtu spilventiņi ir mīksti un viegli izmantot, aizsargāt jūsu kakla un plecu no berzi un kairinājumu, ko izraisa drošības jostu.Viņi arī pievienot touch stila automašīnas interjeru.

3. Plašs Pielietojums: Šīs jostas segtu spilventiņi var ietilpt lielākā daļa transportlīdzekļu, piemēram, RVs, Auto, Apvidus auto, un stumbriem.Tās var izmantot arī mugursomas un golfa somas, lai aizsargātu jūsu pleciem no berzes un diskomfortu.

4. Vienkārša Uzstādīšana un Tīrīšana: var instalēt šo drošības jostu segtu spilventiņi ar sevi, neizmantojot papildu instrumentus.Tie ir atkārtoti un var noņemt un tīrīt ātri un viegli, kad jums ir nepieciešams.

5. Lieliska Dāvana Jebkurā Gadījumā: Vai tas ir Pateicības Diena, Ziemassvētki vai dzimšanas diena, šie drošības jostu segtu spilventiņi ir pārdomāti un praktiski, kas bija klāt jūsu ģimenēm un draugiem.

Apraksts:

Šo drošības jostu vāki ir paredzēti, lai aizsargātu jūsu kakla un plecu no berzi un kairinājumu drošības jostu.Tie ir izgatavoti no mīksta un izturīga materiāla, kas ir anti-slip un elpojošs.Tās ir universālas un atbilst lielākajai daļai automašīnām, kravas automašīnām, Apvidus automašīnām un vairāk.Tie ir arī ātri un viegli uzstādīt ar āķi un f astener.Šo drošības jostu vāki ir lieliska dāvana ideja par Ziemassvētku vai jebkurā gadījumā.Tie padarīs jūsu braukšanas ērtāk un patīkams.

Specifikācija:

1. Produkta nosaukums: shoulder pads

2. Produkta materiāls: Savukārt kažokādas

3. Produkta svars: apmēram 20g

4. Produkta izmērs: aptuveni 24x5.5CM (9.44x2.16inch)

P acking Saraksts:

automašīnas drošības jostas coverx1pc

Postenis Svars 30g
Vienuma Tips Jostas & Polsterējums
Materiāla Tips Savukārt kažokādas
Objekta Garumu 24cm
Objektu Platums 5.5cm
Īpašas Pazīmes afe Savukārt Kažokādas drošības Jostu Aizsargs
Modeļa Nosaukums Drošības Jostu Segtu Pad
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Kopumā vērtējumiem