Jūsu Grozs

Daudzums: 0
Starpsumma: €0
Bezmaksas piegāde par visiem pasūtījumiem

Auto Kakla Pagalvi Spilvens Atpūtas Galvas Atbalsta Spilvenu, Auto Atmiņas Elpojošs Travel Guard Auto Jostasvietas Spilvens Universālo Auto Piederumi

Noliktavā
€12.32 €8.62

Sku:

i276899

Tagi:

Aizzīmju Punktiem:

1.Ergonomisks Dizains: jostas spilvens ir īpaša forma, kas atbilst dabas līknes ķermeņa, nodrošinot komfortablu un efektīvs atbalsts, lai jūsu zemāks back.By samazinot stresu uz jūsu mugurkaula, šis spilvens palīdz saglabāt veselīgu stāju.

2.Atmiņas Putu Pildījumu: Izgatavoti no augstas kvalitātes memory foam, tas jostasvietas atbalstu spilvens var atbrīvot kakla nogurumu, ko lēnām atgūšanās un vienmērīgi absorbē trieciena.To var sadalīt arī spiediena un aizsargāt jūsu mugurkaula kakla daļas veselību.

3.Plaši Izmanto: Vai jums ir ilgtermiņa vadītājs, darbinieks, kas strādā uz krēsla vai gultas saistītiem pacients, jūs varat izmantot šo spilvenu, lai atbalstītu jūsu zemāks atpakaļ.Tas lieliski uz jebkura auto sēdeklis, biroja krēslu vai gultu.

4.Ērti Tīrīt: Šī jostasvietas spilvens ir neredzams rāvējslēdzējs, kas ļauj jums, lai atveriet vāku un mašīnas mazgā, uzturot to svaigu un higiēnas prasībām.

5.Lieliska Dāvana: Vai jūs esat grūtniece, studenta, vadītāja, vai ikviens, kas cieš no muguras diskomfortu, tas jostasvietas atbalstu spilvens ir lieliska dāvana jums.

Apraksts:

Šīs jostas spilvena, lai auto ir ergonomisks dizains, kas nodrošina jūsu muguras un mazina nogurumu.Tas ir pildīts ar memory putām, kas atbilst jūsu ķermeņa formu un nodrošina komfortu un stabilitāti.Tas ir plaši izmanto auto sēdekļiem, biroja krēsli, dīvāni,, un citās vietās, kur jums ir nepieciešams, jostasvietas atbalstu.Arī tā ir mašīna mazgājami un viegli tīrāma.Šīs jostas spilvena, lai auto ir lieliska dāvana sev vai taviem mīļajiem, kuri brauc ar, vai sēdēt uz ilgu laiku.

Specifikācija:

Nosaukums: Muguras Atbalsta Spilvens

Materiāls: Kokvilna

Izmērs: visi izmēri

Iepakojuma Saraksts:

Muguras Atbalsta Spilvens*1

Piezīmes:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efekti, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas, kas ir redzams attēlos.

2. Lūdzu, piedod nedaudz mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Uzpildes Materiāls Sintētiskās šķiedras
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Materiāls Sintētiskās šķiedras

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Kopumā vērtējumiem