Jūsu Grozs

Daudzums: 0
Starpsumma: €0
Bezmaksas piegāde par visiem pasūtījumiem

Ziemas Sieviešu Kažokādas Silto Chelsea Sniega Zābaki Ikdienas Apavi Jaunas Īsās Plīša Zamšādas Potītes Zābaki Dzīvokļi Gladiator Sporta Dāmas Botas Mujer

Noliktavā
€12.69 €10.78

Sku:

i291072

Tagi:

Lūdzu, Ņemiet Vērā:

1.Ja jūsu kājas ir plašākas/šaurā nekā parasti, lūdzu, izvēlēties lielāku/mazāku viens izmērs.Ja jūsu faktiskais lielums ir starp diviem izmēriem,mēs iesakām jums izvēlēties lielāku izmēru.

2.Sakarā ar atšķirībām fotogrāfija, apgaismojums, un displeja krāsu slānis novirzes tur ir nelielas krāsu atšķirības starp faktisko produktu un foto.Lūdzu, skatiet faktisko produktu.

3. Ja jūs vēlaties saņemt paku sākumā, lūdzu izvēlieties "It360.lv standard shipping"

Apmaksa: 1).Pirms veikt pasūtījumu, lūdzu, apstipriniet, detaļas ar mums, ja jums ir kādi pieprasījumu. 2).Lūdzu, apmaksāt pasūtījums 2days pēc tam, kad jums vietu pasūtījumu. 3).Lūdzu, pārliecinieties, ka Adrese / Tālruņa Numurs (mobilais) /Zip Kodu, kas jums ir pa kreisi, ir pareizs.Mēs kuģis preces, lai jūs pēc adreses jūsu It360.lv kārtībā.Ja jums ir nepieciešams, lai mainītu adresi, lūdzu, e-pastu mums, pirms mēs kuģis iepakojumā. 4).Mēs neesam atbildīgi par jebkuru vietējo maksājumu vai nodokļa jūsu valstī.Bezmaksas piegāde cenā nav iekļautas Importa nodokļi.Piegāde: 1).China Post Air Mail-parasti aizņem apmēram 15-40days, lai nonāktu pie jūsu adresi (brīvdienās tai nepieciešams ilgāks laiks); EMS vajadzībām 5-10 darba dienas; Fedex vajadzībām 4-8 darba dienās, DHL un UPS aizņem 3-7 darba dienu laikā. 2).Mēs neesam atbildīgi par jebkādu kavēšanos pasūtījumu, ja mēs nosūtītas tos.Jo ātrums piegāde ir ārpus mūsu kontroles. 3.Ja jūsu pasūtījuma summa ir lielāka par $ 180, labu atlaidi par jums .VAI mēs nosūtām preces uz jums caur DHL,Fedex, vai EMS bezmaksas piegāde . 4).Visām importa nodevām vai maksām, kas ir pircējs?s atbildība. 5).Jūtieties brīvi Sazināties ar mums visas kuģniecības problēmu, mēs piedāvājam jums apmierinošas atbildes.Nav jāiesniedz strīdu pēc izvēles.Paldies vēlreiz!!Atsauksmes : 1).Pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet 5 zvaigžņu atsauksmes, lai mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Piedāvāsim jums labāko cenu un labāku pakalpojumu, kad jūs veicat pasūtījumu, nākamajā reizē. 2).Lūdzu, e-pastu mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas atsauksmes vai atverot jebkuru strīdu par It360.lv.Mēs palīdzēsim jums atrisināt problēmu.Lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu visas problēmas.Mēs saprotam nelaime, jums var būt, ja pasūtījums ir nepareizi, bet mēs centīsimies mūsu labāko, lai dotu jums apmierināti ar rezultātiem. 3).Mēs rūpējamies par katru mūsu klientu, un mēs vienmēr būsim gatavi jums palīdzēt.Mēs ceram, lai izveidotu ilgtermiņa biznesa attiecības ar jums!

Papēža Tips Dzīvoklis ar
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Slēgšanas Tips ZIP
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Modes Elements Kažokādas
Virsas Materiāls Mākslīgās Zamšādas
Modelis Tips Cietie
Zīmola Nosaukums comemore
Papēža Augstums Dzīvoklis (≤1cm)
Platformas Augstums 0-3cm
Zolīte Materiāls lateksa
CN Zhejiang
is_handmade
Stils Ielas Stils
Modeļa Numurs 20231288
Oderes Materiāls Īsās Plīša
Zābaku Augstums APAVI
Vienuma Tips Zābaki
Pirksta Formu apaļu purngalu
Zole Materiāls Gumijas
Fit Der taisnība izmēra, veikt jūsu parastā izmēra
Zābaku Tips Chelsea Zābaki
Vārpstas Materiāls Mākslīgās Zamšādas
Ar Platformu
Sezona Ziemas

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Kopumā vērtējumiem