Jūsu Grozs

Daudzums: 0
Starpsumma: €0
Bezmaksas piegāde par visiem pasūtījumiem

Portatīvo Ādas Ceļotājiem Grāmatiņa Vēstnesis ar 1 Apaļu Kulonu Neoderēts 48x32mm Mini Izmērs ir 32 Lapas, Studentu Dropship

Noliktavā
€1.91 €1.36

Sku:

i30352

Tagi:

Funkcijas:

OOTDTY

pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Lieliska dāvana: Mini grāmatiņa ir lieliska dāvanu izvēle bērniem, studentiem un ikvienam, kurš bauda ieraksta savas atmiņas un saglabājot savas dienas organizēta!To arī var izmantot kā jauku skolas darbību apbalvojumu, labā puse, dzimšanas dienas dāvanu, un vairāk.

Daudzfunkcionāls: Šis mini note pad ir ideāls biroju, darbs, mājas, koledža, studentiem, bērniem un pieaugušajiem.To var izmantot kā ceļotāji, piezīmju grāmatiņas, dienasgrāmatas, žurnālu, grāmatu, memo pad, grāmatiņa,utt.Ar maz mini notepad, jūs varat ātri pierakstīt iedvesmu, kas nāk pāri un saglabāt sarakstus un sarakstus no laika uz laiku.

Perfekts Izmērs, lai veiktu: izmērs: apm.48x32mm/1.89x1.26 collas, kas ir ļoti ērts, tāpēc, ka jūs varat ņemt to visur ar jums, ja jums ir āra ceļojumu vai brīvdienas!

Biezs Papīrs, Biezs papīrs var novērst tintes-caur tīru rakstīšanas vietā, gluda rakstīt par to.Bez dubultattēlu un asiņošana, visu veidu pildspalvas, piemēram, strūklakas pildspalvas, krāsas, pildspalvas, smalku līniju, pildspalvas,utt.

Tukšs Papīrs: Nav izklāta funkciju, jūs varat izdarīt prātā, kartes, skices idejas vai rakstīt piezīmes brīvi lapā.Perfekti strādā, kā rakstīt, zīmēt, scetch, plānotājs, kupona foto albumu, un tā tālāk.

Specifikācijas:

Materiāls: Pātagot+ Grāmata

Izmērs: Apm. 48x32mm/1.89x1.26 collas

Krāsa: Crazy Horse Ādas Melns 01, Crazy Horse Ādas Brūna 02, Crazy Horse Ādas Kafijas Krāsā 03, Crazy Horse Ādas, Tumši Zaļš 04, Crazy Horse Ādas Vīna Sarkanā 05, Crazy Horse Ādas Zila 06, Crazy Horse Ādas 07, Eļļu, Vasku, Ādas Melns 08, Eļļu, Vasku, Ādas Brūna 09, Eļļu, Vasku, Ādas Kamieļu 10, Eļļa, Vasks, Olīvu Zaļā 11, Eļļa, Vasks Zilā 12, Ādas Primāro Krāsu 13, Vasku, Ādas Melnā 14, Vasku, Ādas Vīna Sarkanais 15, Vasku, Kažokādas, Zaļā 16, Vasks Ādas Dai 17, Vasks Ādas Brūna 18, Vasks Ādas Kafijas Krāsā 19, Miglas Vasks Ādas Sky Blue 20

Ineer Lapa: 32 Loksnes (64 Lapas)

Komplektā Ietilpst:

1 Gabals Notepad

Piezīme:

1.Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs kārtībā.

Modeļa Numurs 781A5AC1105489
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Zīmola Nosaukums OOTDTY

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Kopumā vērtējumiem