Jūsu Grozs

Daudzums: 0
Starpsumma: €0
Bezmaksas piegāde par visiem pasūtījumiem

Bagāžnieka Pacēlājs Atbalsta Satricinājumiem Auto Lūka Balsts Aizmugurē Liftgate Tailgate Palēnināt Maģistrālo Gāzes Šoks Glāžu Lifts Palīdzēt Alumīnija Sakausējuma

Noliktavā
€32.16 €16.08

Sku:

i337093

Tagi:

Aizzīmju Punktiem:

1.Stabilizēt durvis: Tās aizmugures liftgate statnes ir paredzēti, lai saglabātu jūsu bagāžnieka durvju stingri vietā, neļaujot tai slamming ciet ar vēju vai atvērtas pārāk bieži.

2.Drošs un uzticams: no pretrūsas alumīnija sakausējuma materiāla, tie aizmugures liftgate statnes ir spēcīga un izturīga, nav viegli, lai izjauktu vai deformēties.Tās var atkārtoti izmantot ilgu laiku, un nodrošina vienmērīgu un stabilu atbalstu jūsu ķermeņa.

3.Regulējams Garums: Šīs aizmugures liftgate statnes ir daudzfunkcionālo slēdzi, korekcija, kas ļauj jums mainīt garumu atbilstoši jūsu vajadzībām.Tie ir pieejami dažādos izmēros un ir elastīga garums, kas var ietilpt lielākā daļa transportlīdzekļu.

4.Viegli lietojams: Šīs aizmugures liftgate statnes ir viegli atbalstīt, viegli darboties un viegli noteikt, padarot savu automašīnu apkope problēmu-free, ar savu lietotājam draudzīgu dizainu un minimālu piepūli prasība, padarot to viegli darboties un uzturēt.

5.Plaša Savienojamība: Šīs aizmugures liftgate statnes ir piemērojama dažādu modeļu kravas automašīnām, un Apvidus automašīnām.Tie var uzstādīt uz universālā sānu un aizmugures durvis, kā arī visu veidu riepas.

Apraksts:

Mūsu Aizmugures Liftgate Atbalsta ir lielisks risinājums, lai nodrošinātu drošu un uzticamu atbalstu jūsu automašīnas bagāžnieka.Ar regulējamu garumu, viņi ir viegli, lai atbalstītu un piemērota gan universālas priekšējās un aizmugurējās durvis.Izvairītos no bieži atvēršanas savu stumbrs ar šo must ir piederums.

Specifikācija:

1.Produkta nosaukums: auto durvju stop

2.Produkta svars: 170g

3.Produkta Izmēri: 33.1 x 10.9 x 2,6 cm/13 x 4.2 x 1.02 gadā

4.Produkta materiāls: alumīnija sakausējuma

Iepakojuma saraksts:

aizmugurējās durvis, lifts, atbalsta X 1

Paziņojums:

1.Pateicoties dažādus apgaismojuma un ekrāna iestatījumus, preces krāsa var nedaudz atšķirties no attēlā.

2.Sakarā ar dažādu manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet 1-2cm atšķirība lieluma.

Postenis Svars 170g
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Materiāla Tips Alumīnija Sakausējuma
Objektu Platums 10.9cm
Postenis Augstums 2.6cm
Īpašas Pazīmes Regulējams
Izvietošana Transportlīdzeklī riepas, vārti
Objekta Garumu 33.1cm
Valstī/Reģionā Ražošana Ķīna

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Kopumā vērtējumiem