Jūsu Grozs

Daudzums: 0
Starpsumma: €0
Bezmaksas piegāde par visiem pasūtījumiem

240 Gab Vintage Washi Uzlīmes Journaling Piederumi, Retro Stila Dāmas Albums Uzlīmes Scrapbooking Piegādēm

Noliktavā
€10.83 €8.45

Sku:

i371243

Tagi:

Vintage Scrapbooking Piegādēm: Retro stila dāmas albums uzlīmes veidota kā izsmalcināts un elegants, lai padarītu jūsu journaling piegādēm, kas ir pārklātas ar estētisko izjūtu.

Vintage Uzlīmju Komplekts: Jūs saņemsiet 240 gab vintage journaling uzlīmes, 6 krāsas, stilu, par krāsu, 20 dāmu dizains, vienu dizains ar 2 gab; Atbilst jūsu visu vintage rokdarbu DIY.

Multi Pieteikumi: Pieteikties šiem vintage stila washi uzlīmes, lai jūsu albums, ložu junk vēstnesis, dekupāža, grāmatiņa, dāvanu iepakojumā, karšu pieņemšanas, tālrunis lietā dekorēšanai estētisko vintage stila handcraft!

Materils Labi Justies: Šiem vintage dāmas uzlīmes tiek veikti ar washi uzlīmes, detaļas drukāt skaidri, bet nav viegli izbalināt, viegli izplēst ar pincetes (nav iekļauta), arī pieturēties, piemērota izmēra par junk journaling blokiem.

Dāvanu Ideju: Tas vintage uzlīmes kopas būtu salda dāvana jūsu ģimenēm, draugiem, skolotājiem, Dzimšanas dienā vai Ziemassvētkos.Ar īsu paziņojumu albums uzlīmes ir pārliecināts, ka, lai paaugstinātu jebkuru projektu, un radīt iespējas.

Krāsa:Krāsu Foto

Materiāls:washi

Izmērs:60 x 80mm

Iepakojuma Saturs:

240 x Vintage Washi Uzlīmes

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Izcelsme Kontinentālās Ķīnas

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Kopumā vērtējumiem