Jūsu Grozs

Daudzums: 0
Starpsumma: €0
Bezmaksas piegāde par visiem pasūtījumiem

Ekrāna Canopy Telts Acs Canopy Telts Saules Aizsardzība, Izmantojot Ekrāna Portatīvo Ūdensizturīgs Lapenes Acs Telts Ar Rāvējslēdzēju Acs Durvis

Noliktavā
€115.66 €57.83

Sku:

i381747

Tagi:

Sajust dabu, bez nevēlamiem viesiem, ar mūsu Telti ar Ekrānu.Attēloti dubultu rāvējslēdzēju acs durvis, lai viegli piekļūt un neaizsegts skats.Mūsu telts ir ūdensizturīgs 2000mm un ir ABS stipras sprādzes, par papildu izturību.Baudīt lielisku ārā, ar šo ir-ir kempings rīkiem.

Specifikācija:

Audums: 210D ar sudraba pārklājumu Oxford audums ūdensizturīgs 2000mm

Acs: 3D smalku sietu

Atbalsts: 19mm krāsotas dzelzs caurule +11mm stikla šķiedru stienis

Paplašināšanas izmērs: (apm.)310*310*215cm/122.05*122.05*84.65 collas(par 9 kvadrātmetriem)

Uzglabāšanas izmērs: (apm.)68*18*18 cm/26.77*7.09*7.09 collas

Piederumi: zemes nagu*8, pull virve*4, uzglabāšanas soma*1

Silts atgādinājums:

1. Sakarā ar krāsu temperatūras displejs, kamera, apkārtējā apgaismojuma un fotografēšanas prasmes, var būt nelielas krāsu atšķirības bildes no dažiem ražojumiem, un krāsa ir atkarīga faktisko objektu!

2. Sakarā ar dažādu manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet nelielas izmēru atšķirības.

Iepakojuma Saraksts:

Acs Telts Ārā,*1

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Augsta Blīvuma: Mūsu acu telts ir izgatavota no augsta blīvuma audums ar daudzslāņu aizsardzības tīklu.Dubultais rāvējslēdzējs acs durvis uz priekšējā un aizmugures sāni ļauj viegli piekļūt, lai gan 3D smalka sieta nodrošina optimālu ventilāciju un redzamību.Baudīt āra piedzīvojumu ar pilnīgu mieru.

2.Ideālu Toni un Weatherproofing: Piedāvā vairāk nekā 8 kvadrātmetru ēnā, šis linuma acs telts ir izgatavota no ūdensnecaurlaidīga 210D ar sudraba pārklājumu Oxford audums, kas bloķē kaitīgo saules stari.Viegli pārvadāt, uzstādīšanas, un ideāli piemērota jebkuram āra piedzīvojumu.

3.360 Panorāmas Skatu: Iegremdēt sevi ārā, ar neaizsegtu skatu no 4 malām mūsu acu telts.Stay cool ar atbilstošu ventilāciju un baudīt dekorācijas, izmantojot lielie franču logi.

4.Bez piepūles Pielikums: Neilona Sietu Telts lepojas ar pirkstu sprādzes setup, kas ir viegli uzstādīt uz izturīga ABS sprādzes, izveidojot savu telti mirklī.Say goodbye, lai dzija velkot patiesi izturīgs āra pieredzi.

5.Ne Vairāk Krampjos Telpas: Mūsu Acu Telts Ārā, nodrošina dāsnu 9 kvadrātmetru telpas, pielāgojot līdz 4-6 cilvēki bez sajūtu pārpildīts.Tās lielās durvis un divus logus, nodrošina vieglu piekļuvi un optimālu ventilāciju, ērtu āra pieredze ar pietiekami daudz vietas, lai stiept.

Makšķerkāta Materiāls Alumīnija
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Struktūra Divas Guļamistabas
Ēkas Tips Ātri Automātisku Atvēršanu
Slāņi Dubultu
Audums KOKVILNAS
Modeļa Numurs Acs Telts Ārā
Veids Dome Telšu
Lietotāju skaits Viens

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Kopumā vērtējumiem