Jūsu Grozs

Daudzums: 0
Starpsumma: €0
Bezmaksas piegāde par visiem pasūtījumiem

Aenyrst Balles Kleitas Sānu Spraugas Spalvu Vakarā Strapless Kleita Bez Piedurknēm, Drapēti Celebrity Kleitas Saūda Arābijā Sieviete Puse Kleitas

Noliktavā
€198.38 €109.11

Sku:

i400963

Tagi:

Piezīme:

1. Izmērs Atbilde: Lai izpildītu dažādas vajadzības, kas dažādi pircēji, mēs piedāvājam standarta izmēra, plus lieluma un pielāgota izmēra.Standarta izmēru, jums ir nepieciešams uzklikšķināt uz lapas izmērs info, lai apskatītu un atrast atbilstošo izmēru.Ja tas nav atrast savu izmēru.Mēs piedāvājam pasūtījuma izmērus, lūdzu, klikšķiniet uz lapas sazināties ar mums.Pievērsiet uzmanību, lai pielāgotu izmēru un plus lieluma, mēs nepiedāvājam atdevi un naudu atpakaļ.paldies par sapratni.

2. Preci nav nevienas piederumi, piemēram, auskari, krelles, kāzu plīvuru un krinolīns apakšsvārki (rādīt uz bildes).Cenu noteikšana ir ar kleitu tikai!

3. Pirms pasūtīšanas, lūdzu, izlasiet šo sarakstu, rūpīgi un jautāt visiem jūsu jautājumiem.Lai nosūtītu e-pastu, lūdzu noklikšķiniet uz saites, "Jautājiet pārdevējam" augšējā labajā stūrī šajā sarakstā.Mēs atbildēsim uz jūsu jautājumiem 24 stundu laikā.Ja jums nav saņemt atbildi lūdzam nosūtīt jūsu e-pastu vēlreiz.

4. Krāsa faktisko objektus var nedaudz atšķirties no iepriekš attēlus, pateicoties dažādu datora iestatījumu, paldies par jūsu sapratni.Lielums tiek mērīts ar rokām, tāpēc var būt mazliet tolerances (Apmēram 1-3CM).

5. Pasūtījuma apstrādes laiks: no 2-6 dienas.(steigā, lai novērsti,kuģniecības laiks, kas nav iekļauti),piegādes laiks atkarīgs no tā, ko jūs izvēlaties,Ķīna Post parasti 30-50 dienas,DHL, FEDEX vai UPS 4-7 dienas ierodas,It360.lv Standarta Kuģniecības 15-25 dienās.Ja jums ir steigā, lai,lūdzu, jāsazinās ar mums, pirms jūs vietu secību.Paldies.

Pasūtījuma

Izgatavots Izmēra, Lūdzu, Izvēlēties jebkuru Izmēru un Atstāt Ziņu par Jūsu Šādus Mērījumus :

Mēs iesakām, ka jums ir jūsu mērījumiem, kas veikti, ko profesionāli ar savu zem valkāt pirms pērkot jebkuru tērpu.

Piemēram:Lieluma vienība :( cm vai collas)

1.Pilnas Krūtis = ___ collas(cm)

2.Vidukļa = ___ collas(cm)

3.Gurni = ___ collas (cm)

4.plecu pie pleca =___ collas (cm)

5.dobi līdz stāvs ar kurpes ___ collas (cm)

6.Jūsu augstiem papēžiem augstums : __________collas/cm

7.Jūsu augstums_______collas/cm

A:Krūtis

*Tas nav jūsu krūšturis izmērs!

*Valkājot bra, kad, ņemot mērīšana

*Atpūsties, rokas pie sāniem

*Pavelciet lentes visā pilnībā daļa ir krūtis.

B:Vidukļa

*Atrast dabas viduklis

* * * Šī ir mazākā daļa no vidukļa

*Saglabāt lentes nedaudz zaudēt, lai ļautu elpot istaba

C:Gurni

*Atrast visplašāko daļu no gurniem

*Lentes būtu otu pāri gan hipbones.

D:Dobi līdz Stāvs (Bare Foot)

*Stāvēt taisni ar kājām kopā,

*Pasākums kailām kājām

*Sākas dobu vietu starp collarbones un velciet lenti taisni uz leju, lai grīdas.

E:Augstums (bez apaviem)

* Stāvēt taisni ar kājām kopā,

*Pasākums kailām kājām

* Sākt augšpusē galvas un velciet lenti taisni uz leju, lai grīdas.

1.Mēs nepieņemam atgriež pēc pasūtījuma kleitas izmēru vai kleitas ar jebkuras pieprasītās izmaiņas.

2.Regulāra izmēra kleitas ar nekādas izmaiņas,lūdzu ziņa mani atgriešanās pieprasījuma 5 dienu laikā no saņemšanas kleitu.Atpakaļ postenī, ir jābūt perfektā stāvoklī (kā jauns), jūs varat mēģināt kleitu,bet pārliecinieties, nevis stiept to vai veikt jebkādas netīrās zīmēm, pretējā gadījumā tas netiks pieņemts.

3.Mēs paturam tiesības noraidīt jebkuru nepamatotu peļņu, piemēram, nepareizi pasūtījuma veikti mērījumi jūs noteikumu vai standarta izmērs, kas mums jādara tiesības, bet jūs izvēlējāties nepareizi, vai jūsu gadījumā tas ir atcelts vai kleita nav vajadzīgs vairāk, utt.

4.Lūdzu, jāpalīdz skaidrs Pasūtījuma Nodokļus.Atpakaļ maksa tiks segti klienta beigās, ja jūs nevēlas sadarboties ar Nodokļu samaksas.Tomēr lūdzam muitas nodokļa, kas ir ārpus mūsu kontroles, mēs nevaram garantēt, visus nodokļus, nodevas un nebūs nekādu nodokļu samaksu.Visas nodevas, kas, iespējams, izriet no muitošanas tie nav iekļauti Bezmaksas Piegāde sniegšanu.

1.Piegādes izmaksas:Noklikšķiniet uz"Piegāde un apmaksa"tab par produktu detalizēti lapā, un jūs redzēsiet piegādes detaļas.Jūs varat aprēķināt kuģniecības izmaksas, ievadot pieprasīto informāciju.

2.Tranzīta laika:Tranzīta laiku mainās ar dažādām kuģniecības metodes.

3.Postenis Apstrādes Laiks:apstrādes laikā, lai noteiktā secībā, atkarībā no produkta veida un krājumu stāvokli.Galvenokārt, apstrādes laiks var būt no 3 līdz 15 darba dienu laikā.

4.Muitas Nodevas:vairumā laiks, pircējs nav jāmaksā nekādas muitas.Bet dažreiz, dažās valstīs, muitas amatpersona var būt stingra.mums nav atbildīgs jebkuras muitas nodevas, Lūdzu, pārbaudiet to muitas politiku uz savu vietu.Ja jums ir jāmaksā muitas nodevas, tas ir jūsu pienākums pret savu valsti, pircējam vajadzētu saprast šo situāciju.

Piedurknes Stils Bez piedurknēm
Vienuma Tips Balles Kleitas
Apdare Drapēti, Spalvas, Plisēt
Izgriezums Kvadrātveida Apkakle
Materiāls Poliestera
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Siluets A-LĪNIJAS
Piedurknes Garums(cm) Bez piedurknēm
Iebūvēts Krūšturis
Auduma Veids satīns
Faktisko Attēlu
Godu Balli
Modes Elements Vienkāršs
Zīmola Nosaukums Aenyrst
CN Shanghai
Modelis Tips Citi
Kleitas Garums Grīdas Garums
Stils Mūsdienu Stils
Vilciens NAV
Jostasvietu Dabas Faktori
Vecums-mērķtiecīgi Visu vecuma

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Kopumā vērtējumiem