Jūsu Grozs

Daudzums: 0
Starpsumma: €0
Bezmaksas piegāde par visiem pasūtījumiem

Darbojas Fanny Pack Jostas Mobilo Telefonu Turētājs Ūdensizturīgs Naudas Jostu Tālruņa Turētājs Treniņu Fanny Pack Darbojas

Noliktavā
€3.51 €1.27

Sku:

i438977

Tagi:

Ērti saglabā jūsu tālruņa, atslēgu un karšu un tiek veikta ļoti vienkārši.Ūdensizturīgs materiāls saglabā jūsu mantas sausas.Ārējais slānis izgatavots no mīksta, Likra auduma paredzēti, lai nodrošinātu maksimālu komfortu.

Specifikācija:

Nosaukums: Darbojas Josta Vidukļa Pack Soma

Krāsa: dotted melnā, punktotā safīra zils, metās pelēkā krāsā, rotātas oranža, nosēta Svars: 70g

Produkta izmērs: (apm.)24.5*5cm/9.65*1.97 collas

Iepakojuma Saraksts:

1* Darbojas Josta Vidukļa Pack Soma

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Plaši Pielietojams: Ideāls skriešanas, fitness, velo, spēlējot bumbu, un vairāk, tā ātri žāvēšanas audums ir elastīgs un vairāk elpojošs, pieguļošs cieši ap savu vidukli un uzturas vieta.

2.Veic Ērti: Mūsu Gaitas Josta Vidukļa Pack Soma lepojas ietilpīgs glabāšanas nodalījums tālrunis, atslēgas, nauda, un vairāk.Raksturo viegls dizains un regulējamu siksniņu ar lielisku elastību, tas ļauj jums veikt jūsu must-bagātajiem viegli.

3.Viegli Pieteikums: Tas darbojas josta vidukļa pack maisā ir vairāki nodalījumi iekšpusē vidukļa soma ērti glabāt savu mobilo tālruni, atslēgas, kartes, un citi ir bagātajiem.Jūs varat viegli piekļūt jūsu vienumus bez problēmu, bet darbojas, skriešana, pārgājieni vai riteņbraukšana.

4.Ilgi Kalpo Dzīvi: Izvēlēties šo Darbojas Josta Vidukļa Pack Maisā, lai aizsargātu jūsu jutīgo ādu no skrāpējumiem un kairinājumu.Maigo pieskārienu un atkārtoti Likra auduma ārējais slānis padara to izturīgu un ādai draudzīgi.

5.Ūdensizturīgs Raksturojumi: Drošības jūsu vērtslietas pret sviedriem un mitrumu ar ūdensnecaurlaidīga materiāla, pasargājot jūsu tālruni un citu must bagātajiem visu laiku.

Zīmola Nosaukums iSHINE
Dzimums Unisex
Nodaļas Nosaukums Unisex
Materiāls Poliestera
Pieteikumu Stāvoklis Viduklis
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Modeļa Numurs Darbojas Josta Vidukļa Pack Soma

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Kopumā vērtējumiem