Jūsu Grozs

Daudzums: 0
Starpsumma: €0
Bezmaksas piegāde par visiem pasūtījumiem

3 Pārī Rezerves Riteņi Shark Putekļusūcēju piemērots Modeļiem NV350 NV351 NV355 NV356E NV500 NV501

Noliktavā
€6.04 €4.04

Sku:

i447721

Tagi:

PLAŠA SADERĪBA -- Nomaiņa priekšējie riteņi ir paredzēti Shark Navigator Rotatora, modeļiem NV350, NV351, NV352, NV355, NV356e, NV360, NV370,NV500, NV501, NV502.

AUGSTAS KVALITĀTES -- Mūsu rezerves riteņi ir izgatavoti no augstas kvalitātes plastmasas materiāla, izturīga un mīksta, kas netiks bojāti grīdas.

Izmantojot šo augstas kvalitātes putekļsūcēja riteņi,jūs varat baudīt tīrāku un svaigāku gaisu mājās.Tie būs mierīgi vadīt putekļsūcēju, lai novērstu pārtikas,matus,netīrumus un putekļus,tādejādi nodrošinot, ka nepastāv piesārņotāju ap savu dzīvojamo platību.

VIEGLI IASTALL-Izmantojot vienotas asmens skrūvgriezi, lai nolaistu veco maziem riteņiem, un tad instalējiet jauno riteņiem.

SAGLABĀT VESELĪGU UN TĪRU -- To ir ieteicams regulāri pārbaudīt riteņi un aizstāt nēsā riteņiem, lai palīdzētu uzturēt vakuuma tīrīšanas sniegumu, lai jūs veselīgāku dzīvesveidu.

Krāsa: melna-pelēka

Materiāls: plastmasa

Iepakojuma Saturs:

3 Pārī x Nomaiņa Riteņiem

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Dropshipping

1) Mēs pieņemam dropshipping, mums ir liela pieredze dropshiping un nav likt jebkuru reklāmas un materiāli uz pasūtījuma.

2) Mēs pieņemam CSV failu (Excel Fails), lai risinātu lai beztaras pasūtījumiem.Jums vienkārši nepieciešams, lai maksā par vienu, lai par It360.lv.Mēs ar jūsu pasūtījumu accoring uz excel failu.jūs varat nosūtīt mums CSV failu, kas visus kontaktus customerrsquos informāciju (Vārdu, e-Pasta, Pilna adrese etchellip) un pasūtījuma informāciju( krāsa, daudzums).Es jums piedāvāt kopējo cenu.Jums tikai nepieciešams ievietot vienu rīkojumu par It360.lv, kad jūs maksājat par to.Mums būs slodze jūsu failu, mūsu sistēmā un apstrādes jūsu pasūtījumus accoding jūsu failu.

Pēc tam, kad mēs kuģis no pasūtījuma, es jums nosūtīsim atpakaļ uz CSV failu ar izsekošanas kodiem.

Izcelsme Kontinentālās Ķīnas

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Kopumā vērtējumiem