Jūsu Grozs

Daudzums: 0
Starpsumma: €0
Bezmaksas piegāde par visiem pasūtījumiem

Dash Kamera 4K CarPlay Spogulis Monitors Android Auto Navigācijas skārienekrāns Atpakaļskata Video Ierakstīšana Auto DVR Balss Vadība

Noliktavā
€108.34 €65.00

Sku:

i474563

Tagi:

Dash Kamera 4K CarPlay Spogulis Monitors Android Auto Navigācijas skārienekrāns Atpakaļskata Video Ierakstīšana Auto DVR Balss Vadība

Funkcijas:

1. Augstas izšķirtspējas ekrāns: 9.66-collu skārienjutīgo ekrānu var parādīt labāku attēlu.Vai tā ir diena vai nakts, lietus vai migla, tā var ierakstīt gluda, augstas izšķirtspējas attēlus.

2. 24 Stundu Autostāvvieta Monitors: 24-Stundu Autostāvvieta Monitors darbojas tikai uz ārējo barošanas avotu (nepieciešams iegādāties barošanas vadu atsevišķi).Pēc stāvvietu un izslēdzot dzinēju, jūs varat iestatīt laiku, kas nepārsniedz 24 stundas, lai uzraudzītu visu, kas ap transportlīdzekli.

3. Ir skaidrāku attēlu, izmantojot ierīces, tajā pašā laikā, tas ir aurora uztveršanas tehnoloģiju, kas var padarīt attēlu spilgti un tumši, ja ir radušās tuneļi, nakts apgaismojums, utt.

4. Loop recording: Ja TF karte ir pilna, ierīce automātiski saņem un aizstāt vecos failus.Nav nepieciešams, lai manuāli izdzēst saglabātos failus bieži, bet tas ir ieteicams, ka jūs manuāli tukšs TF kartes atmiņa pa laikam, lai nodrošinātu tās normālu darbību.

5. Stāvvietā novietošanās palīgs: Ja tu pārietu uz "R" rīku, ekrāns automātiski pārslēdzas uz aizmugurējā kamera, kas ļauj jums labāk redzēt visu, kas aiz auto, un atpakaļgaitas līniju parādīsies, lai palīdzētu jums tiesneša šķēršļus aiz automašīnas distance (atpakaļgaitas līnijas var regulēt ar slēdzi un atbalsta arī korekcijas).

6. Bezvadu Android Auto: Atbalsta bezvadu Android Auto.Android telefonus var savienot, izmantojot Bluetooth un Wi-Fi, padarot Android Auto ērtāk darboties.

7. Bezvadu Apple CarPlay] aicina Atbalstīt bezvadu CarPlay, iPhone, var izveidot savienojumu ar datoru, izmantojot Bluetooth un WiFi, un sākt izmantot CarPlay.

8. Bluetooth mūzika: savienojums ar Bluetooth mobilo tālruni, jūs varat izmantot mobilo tālruni, lai izvēlētos mūziku un atskaņot skaņas, izmantojot atskaņotāju.Ja ir ienākošo zvanu, Bluetooth tālruņa funkcija tiek automātiski aktivizēta.

9. AUX un FM Raidītāju, Kabeļu Savienojums: Jūs varat nosūtīt visu skaņu atskaņotājs, lai jūsu automašīnas audio sistēmu, izmantojot AUX kabeli vai FM raidītāju, un baudiet mūziku caur jūsu automašīnas audio sistēmu.

10. Precīzas balss vadības funkciju: jūs varat padarīt mašīna ieslēgtu ekrāna, izslēgtu ekrānu, ieslēgt kameras, utt.Ar fiksētu kontroles, drošības riski, vadot automašīnu, var būt samazināta.

Oriģinālā Iepakojumā
Video Kods H. 264
Barošanas Avots Rievots Elektriskā
GPS logger Iekšējā
Datu Uzglabāšanas Jauda 128G
Akumulators Iebūvēts
Kabeļa Garums Automašīnas DVR
Interfeiss Bluetooth, USB2.0, Wi-Fi
Aksesuāri pēc izvēles Cam+32G Karte
Iebūvēts Ekrāns
Asamblejas Režīmā Portatīvo Ierakstītāju
Displeja Izmērs 9.88
Vienuma Tips Automašīnas DVR
Atpakaļskata Kamera
NightShot Funkcija
Displejs IPS
Kadri Sekundē 30
Funkcija 3 ES Noliktava
Audio Ir Ierakstīts
Skata Leņķis 180
PROGRAMMU Saderība Automašīnas DVR
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Max Ārējā Atmiņa 128G
Līdzeklis 1 dropshipping
Mikroshēmu Ražotājs Allwinner
Funkcija 6 Spogulis, Atpakaļskata
Touch Screen
Skaits Lēcas 2
Funkcija 5 Automašīnas DVR
Ekrāna Attiecība 16
Iezīme 2 Dash Cam 4K CarPlay
Kameras Izšķirtspēja 1920x1080
Loop Ciklā Ierakstīšanas Funkcija
4. funkciju Piegādes 3 dienas
Atmiņas Karte Nepieciešams Redinga Ātrums Klase 10
Īpašas Pazīmes Ar Atpakaļskata Spoguli, Wifi Funkcija, Bluetooth, Balss Vadība
Video Formāts AVI, MPEG-4

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Kopumā vērtējumiem