Jūsu Grozs

Daudzums: 0
Starpsumma: €0
Bezmaksas piegāde par visiem pasūtījumiem

Digitālā Otoscope Set Komplekts Ar 7 Collu Ekrānu Auss Kameras Komplektu Vizuālo Auss Scoop Atbalsta Foto Momentuzņēmumus Un Video Ieraksta

Noliktavā
€107.75 €74.35

Sku:

i499534

Tagi:

7 Collu īpaši Liels IPS Ekrāns: Mūsu digitālās otoscope kamera ir aprīkota ar lielu 7 collu IPS ekrāns, padarot attēlus, lielāks un skaidrāks.

AIZSARDZĪBAS AKSESUĀRI & FIKSĒTA FOKUSA: Šī otoscope ar optisko kameru ietver auss padomus un 3 speculums, lai palīdzētu ērti noņemt earwax un novērstu ausu traumas no vairāk nekā ievietošana.Fokusa attālums starp objektīvs un iekšējā auss ir 1 colla, nodrošinot skaidrāko attēlu iespējams.Pārliecinieties, lai regulētu pareizu attālumu starp zondi un auss, lai novērstu izplūdušus attēlus.

3.9 mm Auss Kamera: ultra-plānas 3.9 mm ausu vasks kameru var izmantot ar pieaugušajiem, bērniem un mājdzīvniekiem.Bet tas nav droši izmantot uz bērnu.Šī otoscope var apmierinātu jūsu ikdienas pārbaudes, ietaupot laiku un naudu.

IP67 Waterproof & 3000mAh Akumulators: Ar otoscope ar ekrāna ir IP67 waterproof reitingu un objektīvs ir mazgājams.Šī digitālā otoscope ar ekrāna ir iebūvēts 3000mAh akumulators, ko var izmantot 4-5 stundas pēc uzlādes divas stundas.

[Ekrānšāviņš & Video Ierakstīšana: ]Lietotāji var uzņemt reālā laika attēlus un video, un nosūtīt tos ar ārsti, lai ātri un viegli konsultācijas.

Jautājums par veselību, jūsu ausis (vai jums ir lieko vasku vai infekciju)?Par otoscope var palīdzēt jums izpētīt un izsekot jūsu auss

Materiāls: ABS+akrils

krāsa: Kā Parādīts attēlā

Iepakojuma Saturs:

1 x otoscope

4 x Ausī karoti vadītājs

3 x ausu austiņas

1 x datu kabelis

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Zīmola Nosaukums FGHGF

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Kopumā vērtējumiem