Jūsu Grozs

Daudzums: 0
Starpsumma: €0
Bezmaksas piegāde par visiem pasūtījumiem

Jaunā Stila Ziemas Sievietes Kažokādas Čības Mīksta Plīša Mājīgs, Mājas Čības Labākajiem Meditācijas Dāvanu Relaksējošu Čības Ziemassvētku Partywears

Noliktavā
€17.69 €8.84

Sku:

i504023

Tagi:

Aizzīmju Punktiem:

1. Silts un Mājīgs Čības: Tie kokvilnas čības saglabās jūsu kājām siltu un ērtu visas ziemas garumā.Viņi ir bieza plīša odere, kas ir mīksts un ādai draudzīga un izturīga PVC materiāla, kas ir ar augstu blīvumu un anti-slip.Tev patiks sajūta, ka šie plīša čības uz jūsu aukstā rīta.

2. Anti-slip un Droša: modernizētas kokvilnas čības lepoties ar pretslīdes zole ar tekstūru, kas palielina berzi, novērš neprecizitātes.Plus, nodiluma izturīga materiāla, nodrošina vienīgi nebūs pauze viegli, nodrošinot ilgstošu komfortu un aizsardzību pret kombinē.

3. Vienkārša un Modes: uzvilkt vienkāršus, taču elegantu vienkāršību šie kokvilnas čības.Ideāli piemērots valkāšanai telpās vai ārā, tie ir piemēroti jebkuram iestatījumu.Baudīt mājīgu un siltu sajūtu, bet pievienojot touch of elegance jūsu attire.

4. Ērti Ietilptu: Ļaujiet jūsu kājām grimt ideāli atpūtai ar mūsu kokvilnas čības.Atrist ar perfektu fit, kas uzņemti visās kāju veida un lieluma.Ērta, elpojoša un ne ierobežojoši, tie garantē pilnīgu komfortu un mierīgu prātu.

5. Viegla Apkope: Uzturēt tīrību un higiēnu jūsu kājām ar šiem kokvilnas čības.Tos var viegli mazgāt ar rokām vai mašīnu, un nav viegli izbalināt vai deformēties.Par problēmu-free risinājumu ērtu un tīru dzīvesveidu.

Apraksts:

Palutini savas pēdas ar mūsu bieza kokvilnas, plīša čības sievietēm!Tie ir nodilumizturīga un nav viegli lauzt, nodrošinot ilgstošu komfortu.Mūsu čības palielināt romantisku atmosfēru un ir ideāli piemērots dažādiem pēdu tipiem un vajadzībām.Tās ir viegli tīrīt - vienkārši roku mazgāšanas vai mašīnu mazgāšana.

Specifikācija:

1. Nosaukums: Kokvilna Čības

2. Materiāls: Plīša + PVC

3. Piemērots mājas/āra

Iepakojuma saraksts:

1 Pāris*Kokvilnas Čības

Piezīme:

1. Sakarā ar dažādiem displeja un gaismas efektiem, faktiskā krāsa produkts var nedaudz atšķirties no krāsas, kā parādīts attēlā.Paldies!

2. Pateicoties manuāla mērīšana, mērīšanas novirze no 1-3cm ir atļauts.

Skaits, Gab 1pc
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Raksts Apģērbi
Materiāls KOKVILNAS
Godu Dzimšanas Dienas Svinības
Elektroniskā no
Iestatīt Tipu no
Modeļa Numurs Čības, Lai Rozā tēmu Puse
Veids, Vairumtirdzniecība no

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Kopumā vērtējumiem