Jūsu Grozs

Daudzums: 0
Starpsumma: €0
Bezmaksas piegāde par visiem pasūtījumiem

Mugursoma Plecu Soma Mugursoma Siksnas Duffel Soma Āra Aktivitātēm Piegādes Skriešanas Tūrisma Alpīnisma

Noliktavā
€1.42 €0.99

Sku:

i504193

Tagi:

Šo pārgājienu mugursoma krūšu siksna nodrošina asaru izturīgs izturību un ātrās atbrīvošanas sprādzi viegli izmantot.Piemērota izmēra, var viegli noregulēt jūsu ērtībai, ar cukura cilpas saimniecības saulesbrilles uz jūsu āra piedzīvojumiem.Ideāli piemērots jebkura pārgājiens!

Specifikācija:

Produkta izmērs: kopējais garums (apm.) 92.5 cm/36.42 collas

Materiāls: Neilons

Regulējams diapazons:(apm.)9.8-27,5 collas/24.89-69.85 cm

Iepakojuma Saraksts:

1gab. * Mugursoma Krūšu Siksnu

Piezīme:

Pateicoties dažādus apgaismojuma un ekrāna iestatījumus, preces krāsa var nedaudz atšķirties no attēlā.

Sakarā ar dažādu manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet 1-2cm atšķirība lieluma.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Uzlabotas Ērtības: Ar izturīgu un asaru izturīgs celtniecības, mūsu mugursoma krūšu siksna ir izgatavota no uzticama neilona materiāla, kas nav viegli deformēta.Tas nodrošina ilgstošu veiktspēju, kas nodrošina ārkārtas atbalstu jūsu krūtīm un pleciem, lai jūs varētu doties uz jebkuru piedzīvojumu ar pārliecību.

2.Ērts Dizains: Custom-fit Jūsu Mugursoma.Nodrošinātu perfektu fit ar mūsu mugursoma krūšu siksna ar ātrās atbrīvošanas sprādzi un D-gredzenu.Šī regulējamu siksnu, kas ērti pielāgojas vairumam mugursomas un krūšu izmēru, kas ļauj jums ātri piesprādzēt un atsprādzēt ar vieglumu.

3.Regulējams Klemme Sasniegtu ideālu komfortu ar regulējamu krūšu siksnu.Piemērotu izmēru var regulēt, kā vajadzīgs, lai atbilstu jūsu krūtīs un mugursoma izmērs, neradot pārāk daudz spiediens.

4.Uzlabota Ērtības: Tev patīk, kā mūsu mugursoma krūšu siksnas ļauj jums veikt nelielus piederumi apkārt ar vieglumu.Tā funkcijas taustiņu D-gredzeni, lai nodrošinātu gaismas objekti un saulesbriļļu turētājs, lai ātri piekļūtu.Nav jāuztraucas par misplacing savu mantu, atrodoties kustībā.

5.Plašs Pielietojums: Viegli pielāgot šo plaši izmantotas mugursoma krūšu siksna, lai ietilptu jebkurā ķermeņa tips, kad apburošs alpīnisma, skriešana, pārgājieni un nometnes.Piemērota ne tikai mugursomas, bet arī visu veidu somas un bagāžas somas.

Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Veids Lukturītis

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Kopumā vērtējumiem