Jūsu Grozs

Daudzums: 0
Starpsumma: €0
Bezmaksas piegāde par visiem pasūtījumiem

Auto Audu Turētājs Siksniņa, Ūdensizturīgs PU Ādas Salvešu Dozators Elegants Rāvējslēdzēju Audu Ailē Automašīnas salona Piederumi, Lai Sejsegu

Noliktavā
€8.38 €4.19

Sku:

i272195

Tagi:

Aizzīmju Punktiem:

1.Augstvērtīgs Materiāls: iekšējā kārta no automašīnas audi turētājs ir izgatavots no sponge flannelette materiāla, kas ir mīksts un bez smaržas.Ārējais slānis ir izgatavots no PU ādas materiāla, kas ir viegli tīrāms un ūdensnecaurlaidīgs.Automašīnas audi īpašnieks ir roku sašūtām ar naudas sodu meistarība.

2.Stilīgs Dizains: classic režģa modelis dizains šo auto audu turētājs padarīs jūsu auto izskatās vairāk sakopta, elegants un stilīgs.Tas ir skaisto izskatu un izsmalcinātu meistarība, ar spēcīgu un vienmērīgu rāvējslēdzēju, kas nodrošina vieglu piekļuvi audiem.

3.Viegla Uzstādīšana: Šis auto audi īpašnieks ir regulējamām lencēm un push-uz sprādzes uz muguras, kas padara to viegli uzstādīt uz jebkura pagalvi.Tas arī ir rāvējslēdzējs slēgšana un pagarināt elastīga siksna ar sprādzi, lai labāk garuma regulēšana un viegli mainās audu.

4.Dažādās Vietās: Šīs automašīnas audi īpašnieks, var novietot dažādās vietās, piemēram, uz centra konsoli, saulessargam, paneļa, vai aizmugurējais sēdeklis, padarot to viegli, lai piekļūtu papīra salvetes jebkurā situācijā.

5.Drošas Braukšanas: Šīs automašīnas audi īpašnieks ir ideāli audu lodziņu, lai jūsu transportlīdzekli.Tas ir neliels izmērs un var viegli pievienot saulessarga, sēdekļa atzveltnes vai durvju rokturi.Tas efektīvi ietaupa telpu, automašīnu un ļauj jums aizpildīt papīra ar vieglumu.Nav traucējošos, nav haoss, nav problēmu.

Apraksts:

Saglabāt jūsu auto, sakopta, ar mūsu rokām šūti salvešu turētājs!Rāvējslēdzēja aizdari nodrošina salvetes savā vietā, kamēr paneļa stiprinājums ļauj viegli piekļūt.Piepilda ar vieglumu un padarīt jūsu auto izskatās vairāk sakopta.

Specifikācija:

1.Produkta Nosaukums: Automašīnu Audi Īpašnieks

2.Produkta Svars: 80 ° (apm.)

Iepakojuma Saraksts:

1 * Automašīnas Audi Īpašnieks

Piezīmes:

1.Pateicoties gaismas efektiem un kameras leņķi, var būt krāsu atšķirības produkta, lūdzu, saprast.

2.Sakarā ar manuālo mērījumu, tur var būt kļūda produkta izmērs.

Izvietojumu Saulessarga Tips
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Materiāls Plastmasas

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Kopumā vērtējumiem